Krämiga parmesan räkor

Publicerad 2020-06-05
Uppdaterad 2023-05-10
1
Krämiga parmesan räkor som smakar ljuvligt och görs väldigt snabbt. Som alternativ istället för pasta så använder jag shirataki nudlar som är ett så bra alternativ som inte har en stark bismak.
Ingredienser 8
Svårighet: Lätt
25 min

Ingredienser

4 Portioner

Gör så här

  1. 1

    Hetta upp en stekpanna och stek räkorna i några minuter tills de mjuknar något. Lägg sedan räkorna åt sidan.

  2. 2

    Hacka lök och vitlök fint och stek dem sedan i en varm stekpanna med olja tills löken mjuknar. Tillsätt ajvar och kryddor och fräs i några minuter.

  3. 3

    Tillsätt matlagningsvin och grädde, låt sedan koka i cirka 5-10 minuter. Tillsätt basilika, räkorna, parmesanosten och kryddorna, låt sjuda några få minuter. Smaka av med eventuellt fler kryddor om det behövs.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar