SaveShare
Torra ingredienser
 0,75 dl Kokosmjöl
 1 msk Fiberhusk
 1 tsk Bakpulver
 ½ tsk Xantangummi
 ½ tsk Salt
Blöta ingredienser
 1,50 dl Varmt vatten
 2 msk Grekisk yoghurt
 1 msk Olivolja
Smaksättning Valfritt
 1 tsk lökpulver /Vitlökpulver
 1 tsk Paprika pulver
Vitlöksvariant
 20 g Smör smält
 2 st Vitlöklyftor
 Hackad färsk persilja
1

Sätt ugnen på 175 gr Sikta kokosmjölet och blanda i en bunke tillsammans med resterande ingredienser. Tillsätt sedan det kokheta vattnet och de andra blöta ingredienserna.

2

Smaksätt degen med bland annat lökpulver/vitlökspulver, paprika eller vad du tycker om. Dela upp degen i 2-4 delar, kavla ut tunt med hjälp utav 2 stycken bakplåtspapper

3

Grädda i ugnen tills bröden har fått fin färg eller efter 15 min för stora och små 10 min

15 Minutes
10 Minutes

Vitlöksvarinat
4

Ta ut bröden hacka eller pressa vitlöken blanda tillsammans med smält smör eller Olivolja pensla på bröden.

Ingredienser

Torra ingredienser
 0,75 dl Kokosmjöl
 1 msk Fiberhusk
 1 tsk Bakpulver
 ½ tsk Xantangummi
 ½ tsk Salt
Blöta ingredienser
 1,50 dl Varmt vatten
 2 msk Grekisk yoghurt
 1 msk Olivolja
Smaksättning Valfritt
 1 tsk lökpulver /Vitlökpulver
 1 tsk Paprika pulver
Vitlöksvariant
 20 g Smör smält
 2 st Vitlöklyftor
 Hackad färsk persilja

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 175 gr Sikta kokosmjölet och blanda i en bunke tillsammans med resterande ingredienser. Tillsätt sedan det kokheta vattnet och de andra blöta ingredienserna.

2

Smaksätt degen med bland annat lökpulver/vitlökspulver, paprika eller vad du tycker om. Dela upp degen i 2-4 delar, kavla ut tunt med hjälp utav 2 stycken bakplåtspapper

3

Grädda i ugnen tills bröden har fått fin färg eller efter 15 min för stora och små 10 min

15 Minutes
10 Minutes

Vitlöksvarinat
4

Ta ut bröden hacka eller pressa vitlöken blanda tillsammans med smält smör eller Olivolja pensla på bröden.

Pitabröd på kokosmjöl
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]