SaveShare
 500 g Keso
 4 st Ägg
 2 dl Riven Ost
 2 dl Rivna morötter
 1 st Finhackad lök
 300 g Bacon eller annat fläsk Kassler borde även funka bra
 Salt
 peppar
 Paprika pulver eller annan valfri smaksättning
1

Sätt ugnen på 220-225 grader. Vispa ihop Keso, ägg, salt, svartpeppar och andra kryddor du tycker om, vispa ihop så allt blandas väl.

2

Hacka löken, riv morötterna och skär baconen/fläsket i småbitar. Rör ner hackad lök, morötterna och baconen/fläsket i Kesosmeten (som du gärna steker tills dom blir knapriga eller hat fått fin färg) och tillsätt även osten

3

Häll smeten i en Pajform, grädda mitt i ugnen i ca 25-30 min. Servera gärna med en sallad

Ingredienser

 500 g Keso
 4 st Ägg
 2 dl Riven Ost
 2 dl Rivna morötter
 1 st Finhackad lök
 300 g Bacon eller annat fläsk Kassler borde även funka bra
 Salt
 peppar
 Paprika pulver eller annan valfri smaksättning

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 220-225 grader. Vispa ihop Keso, ägg, salt, svartpeppar och andra kryddor du tycker om, vispa ihop så allt blandas väl.

2

Hacka löken, riv morötterna och skär baconen/fläsket i småbitar. Rör ner hackad lök, morötterna och baconen/fläsket i Kesosmeten (som du gärna steker tills dom blir knapriga eller hat fått fin färg) och tillsätt även osten

3

Häll smeten i en Pajform, grädda mitt i ugnen i ca 25-30 min. Servera gärna med en sallad

Keso paj utan pajdeg
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 3 Average: 3.3]