SaveShare

 

 5 dl Kantareller Rensade
 1 dl Olivolja
 1 st Kruka basilika
 0,75 dl Hassenötter rosade och hackade
 2 dl Västerbottenost Riven
1

Skär kantarellerna i mindre jämnstora bitar, fräs svampen med lite olja tills den mjuknar och har fått en fin färg. Det tar några minuter ca 5-10 min

2

Rosta nötterna i en torr stekpanna tills dom har fått en fin färg hacka i mindre bitar.

3

Lägg svamp,nötter och basilika i en matberedare och mixa väl tills innehållet har delats i mindre bitar. Tillsätt osten och oljan och mixa några sekunder till

Ingredienser

 5 dl Kantareller Rensade
 1 dl Olivolja
 1 st Kruka basilika
 0,75 dl Hassenötter rosade och hackade
 2 dl Västerbottenost Riven

Instruktioner

1

Skär kantarellerna i mindre jämnstora bitar, fräs svampen med lite olja tills den mjuknar och har fått en fin färg. Det tar några minuter ca 5-10 min

2

Rosta nötterna i en torr stekpanna tills dom har fått en fin färg hacka i mindre bitar.

3

Lägg svamp,nötter och basilika i en matberedare och mixa väl tills innehållet har delats i mindre bitar. Tillsätt osten och oljan och mixa några sekunder till

Kantarellpesto
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 2 Average: 5]