Omdömme kanebullerutor
“Fantastisk god alla mina kollegor vill ha receptet med”
REBECCA INSTAGRAM
Portioner 18
- Mängd per portion
- % dagligt värde *
- Totalt fett 16g25%
- Total kolhydrat 2.27g1%
- Protein 3.27g7%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.
Blanda alla torra ingredienser i en bunke
Vispa ihop äggen tillsammans med de smälta smöret och grädden.
Sikta ner de torra ingredienserna i äggsmeten (för att slippa eventuella klumpar) och blanda till en jämn smet.
Häll ner smeten i en bakplåtsklädd form ca 24 x 16 cm
Blanda ihop smält smör tillsammans med sötning och kanel i en bunke/skål.
Bre ut kanelfyllningen jämnt över smeten.
Ställ in i ugnen på 180 gr under över värme ca 30-35 eller grädda kakan tills den är fast.
Låt svalna minst 1 timme, skär upp i valfria bitar.
Använd gärna timern här För att enkelt ha koll på gräddningstiden
Du hör ett "pling" ljud när tiden är slut
30Minutes
Ingredienser
Instruktioner
Blanda alla torra ingredienser i en bunke
Vispa ihop äggen tillsammans med de smälta smöret och grädden.
Sikta ner de torra ingredienserna i äggsmeten (för att slippa eventuella klumpar) och blanda till en jämn smet.
Häll ner smeten i en bakplåtsklädd form ca 24 x 16 cm
Blanda ihop smält smör tillsammans med sötning och kanel i en bunke/skål.
Bre ut kanelfyllningen jämnt över smeten.
Ställ in i ugnen på 180 gr under över värme ca 30-35 eller grädda kakan tills den är fast.
Låt svalna minst 1 timme, skär upp i valfria bitar.