SaveShare

Omdömme kanebullerutor

“Fantastisk god alla mina kollegor vill ha receptet med”

REBECCA INSTAGRAM

Näringsinnehåll

Portioner 18


Mängd per portion
% dagligt värde *
Totalt fett 16g25%
Total kolhydrat 2.27g1%
Protein 3.27g7%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

Kakan
 2,50 dl Mandelmjöl
 1 dl Kokosmjöl
 1 tsk Xantangummi eller fiberhusk
 2 tsk Bakpulver
 2 tsk Kanel
 2 st Ägg
 60 g Smält smör
 3 dl Grädde
 1 dl Sötningsmedel
Fyllnig
 3 msk Smält smör
 1 msk Kanel
 2 msk Sötningsmedel
1

Blanda alla torra ingredienser i en bunke

2

Vispa ihop äggen tillsammans med de smälta smöret och grädden.

3

Sikta ner de torra ingredienserna i äggsmeten (för att slippa eventuella klumpar) och blanda till en jämn smet.

4

Häll ner smeten i en bakplåtsklädd form ca 24 x 16 cm

5

Blanda ihop smält smör tillsammans med sötning och kanel i en bunke/skål.

6

Bre ut kanelfyllningen jämnt över smeten.

7

Ställ in i ugnen på 180 gr under över värme ca 30-35 eller grädda kakan tills den är fast.

8

Låt svalna minst 1 timme, skär upp i valfria bitar.

 

Använd gärna timern här För att enkelt ha koll på gräddningstiden 

Du hör ett "pling" ljud när tiden är slut

30Minutes

 

Ingredienser

Kakan
 2,50 dl Mandelmjöl
 1 dl Kokosmjöl
 1 tsk Xantangummi eller fiberhusk
 2 tsk Bakpulver
 2 tsk Kanel
 2 st Ägg
 60 g Smält smör
 3 dl Grädde
 1 dl Sötningsmedel
Fyllnig
 3 msk Smält smör
 1 msk Kanel
 2 msk Sötningsmedel

Instruktioner

1

Blanda alla torra ingredienser i en bunke

2

Vispa ihop äggen tillsammans med de smälta smöret och grädden.

3

Sikta ner de torra ingredienserna i äggsmeten (för att slippa eventuella klumpar) och blanda till en jämn smet.

4

Häll ner smeten i en bakplåtsklädd form ca 24 x 16 cm

5

Blanda ihop smält smör tillsammans med sötning och kanel i en bunke/skål.

6

Bre ut kanelfyllningen jämnt över smeten.

7

Ställ in i ugnen på 180 gr under över värme ca 30-35 eller grädda kakan tills den är fast.

8

Låt svalna minst 1 timme, skär upp i valfria bitar.

Kanelbullerutor
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 2 Average: 5]