SaveShare
 200 g Halloumi
 3 st Ägg
 3,50 dl Mandelmjöl
 1 tsk Xantangummi
 3 msk Vatten
 1 msk Olivolja
 2 tsk Bakpulver
 2 tsk Vinäger
Kryddor
 1 tsk Basilika
 1 tsk Vitlökskrydda
 1 tsk Rosmarin
 1 tsk Oregano
 ½ tsk Salt
Topping
 1 tsk Olivolja
 Soltorkade tomater
 Oliver
 Örtagårdskrydda eller annan kryddblandning (utan socker,druvsocker mm)
 Torkade kryddor
1

Mixa halloumin i en mixer /matberedare till den har smulats till mindre bitar, tillsätt äggen och mixa slät ca 10 sek till .

2

Häll ner i en bunke och tillsätt de torra ingredienserna och blanda till en jämn smet och tillsätt slutligen resterande ingredienserna och kryddorna.

3

Bred ut degen jämt i formen ca 25x 18 cm toppa med soltorkade tomater,oliver och ringla över ca 1 tsk olivolja.

4

Grädda på 175 gr ca 30-35 min eller tills brödet är fast

Ingredienser

 200 g Halloumi
 3 st Ägg
 3,50 dl Mandelmjöl
 1 tsk Xantangummi
 3 msk Vatten
 1 msk Olivolja
 2 tsk Bakpulver
 2 tsk Vinäger
Kryddor
 1 tsk Basilika
 1 tsk Vitlökskrydda
 1 tsk Rosmarin
 1 tsk Oregano
 ½ tsk Salt
Topping
 1 tsk Olivolja
 Soltorkade tomater
 Oliver
 Örtagårdskrydda eller annan kryddblandning (utan socker,druvsocker mm)
 Torkade kryddor

Instruktioner

1

Mixa halloumin i en mixer /matberedare till den har smulats till mindre bitar, tillsätt äggen och mixa slät ca 10 sek till .

2

Häll ner i en bunke och tillsätt de torra ingredienserna och blanda till en jämn smet och tillsätt slutligen resterande ingredienserna och kryddorna.

3

Bred ut degen jämt i formen ca 25x 18 cm toppa med soltorkade tomater,oliver och ringla över ca 1 tsk olivolja.

4

Grädda på 175 gr ca 30-35 min eller tills brödet är fast

LCHF Halloumi focaccia
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]