SaveShare
 1 st Gul lök
 500 g Strimlad vitkål
 2 st Vitlöksklyftor
 3 dl Kokosgrädde
 2 st Curry
 1,50 tsk Paprika smoked
 ½ st Citron zest
 3 st Riven ost
 ¼ st Koriander
1

Strimla vitkålen med en osthyvel eller gör på annat sätt som du föredrar. Hacka lök fint och pressa vitlöken, fräs i rikligt med olivolja tills det mjuknar ca 4 min. Tillsätt alla kryddor blanda sedan ner den strimlade vitkålen och stek ytligare 5 min eftersom att smaken ska komma fram och kålen måste mjukna och ta smak från kryddorna.

2

Sänk värmen och Tillsätt sedan Kokosgrädde och låt små puttra ca 4-5 min häll kålen i en ugnssäker from i valfri storlek. Toppa med osten och gratinera på 225 grader i 10-15 min eller tills osten är gratinerad /har fått fin färg

Ingredienser

 1 st Gul lök
 500 g Strimlad vitkål
 2 st Vitlöksklyftor
 3 dl Kokosgrädde
 2 st Curry
 1,50 tsk Paprika smoked
 ½ st Citron zest
 3 st Riven ost
 ¼ st Koriander

Instruktioner

1

Strimla vitkålen med en osthyvel eller gör på annat sätt som du föredrar. Hacka lök fint och pressa vitlöken, fräs i rikligt med olivolja tills det mjuknar ca 4 min. Tillsätt alla kryddor blanda sedan ner den strimlade vitkålen och stek ytligare 5 min eftersom att smaken ska komma fram och kålen måste mjukna och ta smak från kryddorna.

2

Sänk värmen och Tillsätt sedan Kokosgrädde och låt små puttra ca 4-5 min häll kålen i en ugnssäker from i valfri storlek. Toppa med osten och gratinera på 225 grader i 10-15 min eller tills osten är gratinerad /har fått fin färg

Godaste vitkålsgratängen
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]