SaveShare

Serveringsförslag 

  • Servera frittan med  kallrökt lax.
  • Servera frittan med en god sås t.e.x en  Vitlöksmajonnäs  eller en Ramslöksmajonnäs (Båda dessa såser görs med hjälp av en stavmixer)  
  • Servera med en fräsch sallad med grönsaker i säsong.
  • Tillsätt dom grönsaker du har hemma.
  • Servera frittan med en god skinka som serrano eller chorizo

 

 7 st Ägg
 200 g Spenat
 3 dl Vispgrädde
 4 dl Riven ost
 2 tsk Koriander
 1 tsk Malen muskot
 Salt och peppar Efter behov
 1 tsk Lökpulver
 1 st Rödlök
 1 st Paprika
 200 g Svamp
1

Sätt ugnen på 200 gr, Vispa ihop äggen tillsätt grädden och riven ost. Skölj spenaten och hacka i mindre bitar tillsätt i äggsmeten tillsammans med kryddorna.

2

Smörj en ugnsform med lite olivolja och häll i smeten. Hacka paprika,svamp och lök grovt toppa över äggstamningen.

3

Grädda i ugnen ca 25 minuter eller tills frittatan har fått fin färg,

Timer hittar du här: 25 Minutes

Ingredienser

 7 st Ägg
 200 g Spenat
 3 dl Vispgrädde
 4 dl Riven ost
 2 tsk Koriander
 1 tsk Malen muskot
 Salt och peppar Efter behov
 1 tsk Lökpulver
 1 st Rödlök
 1 st Paprika
 200 g Svamp

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200 gr, Vispa ihop äggen tillsätt grädden och riven ost. Skölj spenaten och hacka i mindre bitar tillsätt i äggsmeten tillsammans med kryddorna.

2

Smörj en ugnsform med lite olivolja och häll i smeten. Hacka paprika,svamp och lök grovt toppa över äggstamningen.

3

Grädda i ugnen ca 25 minuter eller tills frittatan har fått fin färg,

Timer hittar du här: 25 Minutes

Frittata med spenat och svamp
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]