3-4 portioner
Blanda kryddblandningen eller använd färdig kebabkrydda efter anvisning med 1 riven vitlöksklyfta och 3 msk olja och tomatpurén.
Med hjälp utav en osthyvel, hyvlar falukorven på längden. Lägg falukorvsstrimlorna i en plastpåse och häll ner marinaden skaka så att falukorven blandas väl. Låt marinera ca 2-4 timmar om du har tid annars kan du direkt Sprida ut allt på en plåt med bakplåtspapper
Ställ in plåten högt upp i ugnen ca 15-20 minuter på 240-250 grader varmluft / grillfunktionen på din ugn. Alternativt stek falukorven tills korven har fått fin färg på hög värme , Vänd runt korven 2-3 gånger under tillagningen.
Servera med valfritt bröd, sås sallad tomat etc. eller helt enkelt som vilken annan kebab. Hoppas det ska smaka
Ingredienser
Instruktioner
Blanda kryddblandningen eller använd färdig kebabkrydda efter anvisning med 1 riven vitlöksklyfta och 3 msk olja och tomatpurén.
Med hjälp utav en osthyvel, hyvlar falukorven på längden. Lägg falukorvsstrimlorna i en plastpåse och häll ner marinaden skaka så att falukorven blandas väl. Låt marinera ca 2-4 timmar om du har tid annars kan du direkt Sprida ut allt på en plåt med bakplåtspapper
Ställ in plåten högt upp i ugnen ca 15-20 minuter på 240-250 grader varmluft / grillfunktionen på din ugn. Alternativt stek falukorven tills korven har fått fin färg på hög värme , Vänd runt korven 2-3 gånger under tillagningen.
Servera med valfritt bröd, sås sallad tomat etc. eller helt enkelt som vilken annan kebab. Hoppas det ska smaka