Använd en osthyvet för att lätt strimla vitkålen riktigt tunt. Eller använd matberedare med den tunnaste skärskivan.
Skala moroten och riv den fint på rivjärn, Hacka löken fint använd ca 1 dl av blasten och smula ner 200 gram fetaost och blanda de tillsammans i en skålen. Tillsätt sedan crème fraiche, majonnäs och citron juice, citron skal och Smaksätt med örtsalt i skålen
Låt Coleslaw stå kallt ca 20-30 min
Ingredienser
Instruktioner
Använd en osthyvet för att lätt strimla vitkålen riktigt tunt. Eller använd matberedare med den tunnaste skärskivan.
Skala moroten och riv den fint på rivjärn, Hacka löken fint använd ca 1 dl av blasten och smula ner 200 gram fetaost och blanda de tillsammans i en skålen. Tillsätt sedan crème fraiche, majonnäs och citron juice, citron skal och Smaksätt med örtsalt i skålen
Låt Coleslaw stå kallt ca 20-30 min