SaveShare
 1 st Fäsk lök
 ½ st Vitkål 1/2 vitkål motsvarar ca 10-12+ dl
 1 dl Lök blast från den färska löken
 1 st MorotMedelstor
 200 g Fetaost
 1,50 msk Citron juice
 1 st Citron skal
 1 dl Majonnäs
 1 dl Creme fraiche
 2 nypor Örtsalt
1

Använd en osthyvet för att lätt strimla vitkålen riktigt tunt. Eller använd matberedare med den tunnaste skärskivan.

2

Skala moroten och riv den fint på rivjärn, Hacka löken fint använd ca 1 dl av blasten och smula ner 200 gram fetaost och blanda de tillsammans i en skålen. Tillsätt sedan crème fraiche, majonnäs och citron juice, citron skal och Smaksätt med örtsalt i skålen

3

Låt Coleslaw stå kallt ca 20-30 min

Ingredienser

 1 st Fäsk lök
 ½ st Vitkål 1/2 vitkål motsvarar ca 10-12+ dl
 1 dl Lök blast från den färska löken
 1 st MorotMedelstor
 200 g Fetaost
 1,50 msk Citron juice
 1 st Citron skal
 1 dl Majonnäs
 1 dl Creme fraiche
 2 nypor Örtsalt

Instruktioner

1

Använd en osthyvet för att lätt strimla vitkålen riktigt tunt. Eller använd matberedare med den tunnaste skärskivan.

2

Skala moroten och riv den fint på rivjärn, Hacka löken fint använd ca 1 dl av blasten och smula ner 200 gram fetaost och blanda de tillsammans i en skålen. Tillsätt sedan crème fraiche, majonnäs och citron juice, citron skal och Smaksätt med örtsalt i skålen

3

Låt Coleslaw stå kallt ca 20-30 min

Citron och feta Coleslaw
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 1 Average: 5]