SaveShare
 1 dl Grädde
 150 g Mörk choklad 70%+
 1 msk KakaoAtt rulla i
Valfri smaksättning
 ½ st Apelsinskal
1

Värm upp grädden i en kastrull, tillsätt den hackade chokladen och rör om tills allt är smält. Riv apelsinskal och tillsätt i chokladen

2

Ställ in i frysen/ kylen tills tryffelsmeten stelnar, I kylen ca 2-2,5 timmar eller frysen 1-1,5 timmar

3

Använd en matsked/tesked för att enklare kunna göra jämn stora tryfflar rulla till ca 10-15 stycken beroende storlek i kakao.

4

Ställ in i kylen före servering

Ingredienser

 1 dl Grädde
 150 g Mörk choklad 70%+
 1 msk KakaoAtt rulla i
Valfri smaksättning
 ½ st Apelsinskal

Instruktioner

1

Värm upp grädden i en kastrull, tillsätt den hackade chokladen och rör om tills allt är smält. Riv apelsinskal och tillsätt i chokladen

2

Ställ in i frysen/ kylen tills tryffelsmeten stelnar, I kylen ca 2-2,5 timmar eller frysen 1-1,5 timmar

3

Använd en matsked/tesked för att enklare kunna göra jämn stora tryfflar rulla till ca 10-15 stycken beroende storlek i kakao.

4

Ställ in i kylen före servering

Chokladtryfflar
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]