Sprid ut alla nötter på en plåt och rosta dem till de har fått fin färg eller ca 10 min på 200 gr
Smält smör och sötning i en kastrull på medelhög låt små koka något Tillsätt grädden och låt koka på medelhög värme tills konsistensen tjocknat det tar upp till 10 min.
Smält 100 g choklad och tillsätt i kolan blanda ner nötterna och rör om väl.
Lägg bakplåtspapper i en form ca 15x20 cm (för 10-20 st). Bred ut smeten och toppa med ca 80 gram smält choklad som du häller jämn över nötterna låt stelna i kylskåp.
När chokladen har stelnat, skär i bitar/ rutor
Ingredienser
Instruktioner
Sprid ut alla nötter på en plåt och rosta dem till de har fått fin färg eller ca 10 min på 200 gr
Smält smör och sötning i en kastrull på medelhög låt små koka något Tillsätt grädden och låt koka på medelhög värme tills konsistensen tjocknat det tar upp till 10 min.
Smält 100 g choklad och tillsätt i kolan blanda ner nötterna och rör om väl.
Lägg bakplåtspapper i en form ca 15x20 cm (för 10-20 st). Bred ut smeten och toppa med ca 80 gram smält choklad som du häller jämn över nötterna låt stelna i kylskåp.
När chokladen har stelnat, skär i bitar/ rutor
One Comment
lagatochklart.nu
Posted on: 20 december, 2020