SaveShare
 4 st Ägg
 1 dl Sötnigsmedel
 130 g Smör Smält
 100 g Mörk choklad
 2 msk Kakao
 ½ tsk xantangummi
 1,50 tsk Bakpulver
 1 dl Kokosmjöl
Mockakräm
 1 dl Sötningsmedel Pulveriserat
 150 g Smör Rumsvarmt
 1 msk Kaffe
 2 msk Kakao
1

Sätt ugnen på 180 gr, vispa äggen fluffigt tillsammans med sötningsmedel

2

Smält smöret i en kastrull och tillsätt chokladen rör om tills den har smält. Tillsätt i äggsmeten och vispa väl.

3

Blanda de torra ingredienserna i en bunke och rör i de torra ingredienserna i äggsmeten.

4

Häll smeten i en bakplåtsklädd form ca 23x17 cm

5

Ställ in i ugnen ca 15-20 beroende hur saftig konsistens du vill ha.

Mockakräm
6

Låt smöret bli rumsvarmt. Ev. kan du köra det försiktigt i mikron utan att smälta det dock.

7

Vispa smöret fluffigt tillsammans med sötningsmedel, tillsätt resterande ingredienser och vispa tills allt har blandats väl. Bre på glasyren över den avsvalnande kakan.

Ingredienser

 4 st Ägg
 1 dl Sötnigsmedel
 130 g Smör Smält
 100 g Mörk choklad
 2 msk Kakao
 ½ tsk xantangummi
 1,50 tsk Bakpulver
 1 dl Kokosmjöl
Mockakräm
 1 dl Sötningsmedel Pulveriserat
 150 g Smör Rumsvarmt
 1 msk Kaffe
 2 msk Kakao

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 180 gr, vispa äggen fluffigt tillsammans med sötningsmedel

2

Smält smöret i en kastrull och tillsätt chokladen rör om tills den har smält. Tillsätt i äggsmeten och vispa väl.

3

Blanda de torra ingredienserna i en bunke och rör i de torra ingredienserna i äggsmeten.

4

Häll smeten i en bakplåtsklädd form ca 23x17 cm

5

Ställ in i ugnen ca 15-20 beroende hur saftig konsistens du vill ha.

Mockakräm
6

Låt smöret bli rumsvarmt. Ev. kan du köra det försiktigt i mikron utan att smälta det dock.

7

Vispa smöret fluffigt tillsammans med sötningsmedel, tillsätt resterande ingredienser och vispa tills allt har blandats väl. Bre på glasyren över den avsvalnande kakan.

Brownies på kokosmjöl med mockakräm
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 2 Average: 5]