SaveShare
 500 g Keso
 4 st Ägg
 2 dl Riven Ost
 250 g Färsk broccoli
 1 dl Soltorkade tomater
 ½ st purjulök
 1 tsk Lökpulver
 1 tsk Paprika smoked
 1 tsk Salt
1

Sätt ugnen på 225 grader. Vispa ihop Keso, ägg, salt, paprika smoked , lökpulver och andra kryddor du tycker om, vispa ihop så allt blandas väl.

2

Hacka broccolin i mindre bitar koka tills den mjuknar ca 2 min, hacka även purjolöken och tillsätt hacket tillsammans med broccolin i äggsmeten. Tillsätt resterande ingredienser (osten och soltorkade tomaterna) i äggsmeten

3

Häll smeten i en Pajform, grädda mitt i ugnen i ca 25-30 min. Servera gärna med en sallad eller med extra broccoli

Ingredienser

 500 g Keso
 4 st Ägg
 2 dl Riven Ost
 250 g Färsk broccoli
 1 dl Soltorkade tomater
 ½ st purjulök
 1 tsk Lökpulver
 1 tsk Paprika smoked
 1 tsk Salt

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 225 grader. Vispa ihop Keso, ägg, salt, paprika smoked , lökpulver och andra kryddor du tycker om, vispa ihop så allt blandas väl.

2

Hacka broccolin i mindre bitar koka tills den mjuknar ca 2 min, hacka även purjolöken och tillsätt hacket tillsammans med broccolin i äggsmeten. Tillsätt resterande ingredienser (osten och soltorkade tomaterna) i äggsmeten

3

Häll smeten i en Pajform, grädda mitt i ugnen i ca 25-30 min. Servera gärna med en sallad eller med extra broccoli

Broccolipaj utan pajskal
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]