SaveShare
 1 ½ st Blomkålshuvud
 1 st Gul lök
 4 st Vitlöksklyftor
 0,50 g Saffran
 1 st Koriander
 salt och peppar efter behov
 1,50 dl Matlagningsvin
 2 dl Ajvar
 3 dl Grädde
 600 g Räkor
1

Dela upp blomkålen i jämnstora bukter och mixa buketterna i en matberedare ca 20-30 sekunder tills blomkålen har mixat till midre bitar.

2

Fräs vitlök och lök fint i en stekpanna med olivolja .Tillsätt blomkålen och fräs i rikligt med olivolja tillsätt koriander,saffran och övriga kryddor. Sänk värmen något och tillsätt matlagningsvinet låt koka några minuter.

3

Tillsätt resterande ingredienserna förutom räkorna och låt koka några minuter till. Tillsätt räkorna och låt småkoka ca 5-10 minuter tills räckorna har mjuknat.

Ingredienser

 1 ½ st Blomkålshuvud
 1 st Gul lök
 4 st Vitlöksklyftor
 0,50 g Saffran
 1 st Koriander
 salt och peppar efter behov
 1,50 dl Matlagningsvin
 2 dl Ajvar
 3 dl Grädde
 600 g Räkor

Instruktioner

1

Dela upp blomkålen i jämnstora bukter och mixa buketterna i en matberedare ca 20-30 sekunder tills blomkålen har mixat till midre bitar.

2

Fräs vitlök och lök fint i en stekpanna med olivolja .Tillsätt blomkålen och fräs i rikligt med olivolja tillsätt koriander,saffran och övriga kryddor. Sänk värmen något och tillsätt matlagningsvinet låt koka några minuter.

3

Tillsätt resterande ingredienserna förutom räkorna och låt koka några minuter till. Tillsätt räkorna och låt småkoka ca 5-10 minuter tills räckorna har mjuknat.

Blomkålspaella med skaldjur
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]