SaveShare
 400 g Salma lax
 5 dl Blandade nötter2,5 dl mandlar och 2,5 dl paranötter
 5 dl Riven blomkål
 2 msk Olvolja
 1 dl Majonnäs
 100 g morötter
 100 g Paprika Gul
 2 st Avocado
 1 msk Risvinäger
1

Lägg nötterna i blöt helst över natten minst ett par timmar. Häll bort vattnet och mixa nötterna i en matberedare med kniven monterad, mixa nötterna grovt.

2

Koka den rivna blomkålen ett par minuter ca 3-4 min och häll sedan av vattnet. Låt blomkålen ånga av ordentligt (och svalna ) och blanda den sedan med de hackade nötterna. Blanda med olivolja och majonnäs och smaksätt med risvinäger och lite salt.

3

Skär morötter,paprika,avokado,lax i tunna strimlor.lägg blomkålsblandigen I botten en skål toppa med de skurna grönsakerna och laxen. Toppa med chilimajonäs

Ingredienser

 400 g Salma lax
 5 dl Blandade nötter2,5 dl mandlar och 2,5 dl paranötter
 5 dl Riven blomkål
 2 msk Olvolja
 1 dl Majonnäs
 100 g morötter
 100 g Paprika Gul
 2 st Avocado
 1 msk Risvinäger

Instruktioner

1

Lägg nötterna i blöt helst över natten minst ett par timmar. Häll bort vattnet och mixa nötterna i en matberedare med kniven monterad, mixa nötterna grovt.

2

Koka den rivna blomkålen ett par minuter ca 3-4 min och häll sedan av vattnet. Låt blomkålen ånga av ordentligt (och svalna ) och blanda den sedan med de hackade nötterna. Blanda med olivolja och majonnäs och smaksätt med risvinäger och lite salt.

3

Skär morötter,paprika,avokado,lax i tunna strimlor.lägg blomkålsblandigen I botten en skål toppa med de skurna grönsakerna och laxen. Toppa med chilimajonäs

Blomkåls Poké bowl
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]