Lägg nötterna i blöt helst över natten minst ett par timmar. Häll bort vattnet och mixa nötterna i en matberedare med kniven monterad, mixa nötterna grovt.
Koka den rivna blomkålen ett par minuter ca 3-4 min och häll sedan av vattnet. Låt blomkålen ånga av ordentligt (och svalna ) och blanda den sedan med de hackade nötterna. Blanda med olivolja och majonnäs och smaksätt med risvinäger och lite salt.
Skär morötter,paprika,avokado,lax i tunna strimlor.lägg blomkålsblandigen I botten en skål toppa med de skurna grönsakerna och laxen. Toppa med chilimajonäs
Ingredienser
Instruktioner
Lägg nötterna i blöt helst över natten minst ett par timmar. Häll bort vattnet och mixa nötterna i en matberedare med kniven monterad, mixa nötterna grovt.
Koka den rivna blomkålen ett par minuter ca 3-4 min och häll sedan av vattnet. Låt blomkålen ånga av ordentligt (och svalna ) och blanda den sedan med de hackade nötterna. Blanda med olivolja och majonnäs och smaksätt med risvinäger och lite salt.
Skär morötter,paprika,avokado,lax i tunna strimlor.lägg blomkålsblandigen I botten en skål toppa med de skurna grönsakerna och laxen. Toppa med chilimajonäs