SaveShare
 2 dl MajonäsGöra hemgjord eller Hellmans
 ½ tsk Paprika smoked
 1 msk Vispgrädde
 1 tsk Paprikapulver
 2 tsk Lökpulver
 1 msk Ketchup Utan socker (om såsen ska vara sockerfri)
 2 tsk Dijonsenap
 0,75 dl Saltgurka
1

Hacka saltgurkan i mindre bitar blanda tillsammans med de resterande ingredienserna glöm inte att smaka av såsen. Saknar du något tillsätt det.

2

Låt såsen så i kylen minst 30 min före servering detta gör att såsen blir ännu godare och jag tycker att den ska så att den kan sätta sig.

Ingredienser

 2 dl MajonäsGöra hemgjord eller Hellmans
 ½ tsk Paprika smoked
 1 msk Vispgrädde
 1 tsk Paprikapulver
 2 tsk Lökpulver
 1 msk Ketchup Utan socker (om såsen ska vara sockerfri)
 2 tsk Dijonsenap
 0,75 dl Saltgurka

Instruktioner

1

Hacka saltgurkan i mindre bitar blanda tillsammans med de resterande ingredienserna glöm inte att smaka av såsen. Saknar du något tillsätt det.

2

Låt såsen så i kylen minst 30 min före servering detta gör att såsen blir ännu godare och jag tycker att den ska så att den kan sätta sig.

Big Mac sås
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 2 Average: 4.5]