SaveShare

 500 g Ricotta
 2 dl Parmesan
 1 st ägg
 1 st Äggvita
 1 st Citronskal
 1 tsk Lökpulver
 Salladskrydda
Att toppa med
 ½ dl Parmesan
1

Sätt ugnen på 205 grader varmluft/ 215 grader under över värme Riv parmesanen och citronen fint Blanda ihop samtliga Ingredienser i en bunke smaksätt med det du tycker om tillsätt gärna färska kryddor

2

Smör 4-5 st Ramenkin formar häll i ricotta smeten och grädda i ca 25 min eller tills dom har fått en gyllene färg

3

Servera som dom är eller med stekta korvar

Ingredienser

 500 g Ricotta
 2 dl Parmesan
 1 st ägg
 1 st Äggvita
 1 st Citronskal
 1 tsk Lökpulver
 Salladskrydda
Att toppa med
 ½ dl Parmesan

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 205 grader varmluft/ 215 grader under över värme Riv parmesanen och citronen fint Blanda ihop samtliga Ingredienser i en bunke smaksätt med det du tycker om tillsätt gärna färska kryddor

2

Smör 4-5 st Ramenkin formar häll i ricotta smeten och grädda i ca 25 min eller tills dom har fått en gyllene färg

3

Servera som dom är eller med stekta korvar

Bakad ricotta
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]