SaveShare
 2 st gula lökar
 4 st Vitlöksklyftor
 250 g Bacon
 ½ st Chili
 400 g Champinjoner
 900 g Lövbiff
 2 msk Sesamolja
 4 msk Soja (glutenfri)
 3 dl Grädde
 Mini majs Valfritt
 450 gals Vattenkastanjer
 Koriander
 2 st Citrongräs
1

Strimla köttet tunt och hetta upp en stekpanna. Klicka i smör och lägg i hälften av köttet. Stek på hög värme under omrörning. Salta och peppra.

2

Flytta över köttet på en tallrik när det fått stekyta. Stek resten av köttet. Stek finhackad lök ,svamp och vitlök tills tills det har fått fin färg. Dela bacon i mindre bitar och stek tillsammans med löken tills baconen har fått fin färg.

3

Häll tillbaka allt kött. Häll i grädde, sesamolja, och soja. Låt koka på medelhög värme cirka 20-30 minuter. Tillsätt sedan resterande ingredienser och låt koka ytligare 10-15 minuter.

Ingredienser

 2 st gula lökar
 4 st Vitlöksklyftor
 250 g Bacon
 ½ st Chili
 400 g Champinjoner
 900 g Lövbiff
 2 msk Sesamolja
 4 msk Soja (glutenfri)
 3 dl Grädde
 Mini majs Valfritt
 450 gals Vattenkastanjer
 Koriander
 2 st Citrongräs

Instruktioner

1

Strimla köttet tunt och hetta upp en stekpanna. Klicka i smör och lägg i hälften av köttet. Stek på hög värme under omrörning. Salta och peppra.

2

Flytta över köttet på en tallrik när det fått stekyta. Stek resten av köttet. Stek finhackad lök ,svamp och vitlök tills tills det har fått fin färg. Dela bacon i mindre bitar och stek tillsammans med löken tills baconen har fått fin färg.

3

Häll tillbaka allt kött. Häll i grädde, sesamolja, och soja. Låt koka på medelhög värme cirka 20-30 minuter. Tillsätt sedan resterande ingredienser och låt koka ytligare 10-15 minuter.

Asiatisk Lövbiffsgryta
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]