FörfattareAndreas Domeij
SvårighetNybörjare

LCHF Vänliga Zucchini Tortillas passar perfekt att ha till tacos när man saknar vanliga tortillas. Ganska så lätta att göra och smakar riktigt gott. bröden kan enkelt vikas ihop och även användas som bröd som man fyller med valfri fyllning och tar med till stranden.

Vill du ha mer inspiration, kolla gärna in min instagram lagatochklart

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven

Portioner4 Portioner
Förberdelse15 minuterTillagningstid20 minuterTotal Tid35 minuter

Ingredienser

Instruktioner
1

Sätt ugnen på ca 220 gr, Riv zucchini på den grova sidan av järnet. Använd en kökshandduk för att vrida ur vätskan från zucchinin det är viktigt att du vrider ut så mycket vätska som mögligt. Blanda den urkramade zucchini i en bunke ca 8 dl . Tillsätt den rivna osten och blanda väl.

2

Tillsätt ägg och pofiber och blanda väl, Klicka ut 4-5 lika stora högar på ett bakplåtspapper och platta ut dem så platt du bara kan till runda tortillas.

3

Ställ in i ugnen i cirka 20-25 minuter eller tills dom har fått en fin färg.

Kategori
          

Ingredienser

Ingredienser

Vägbeskrivning

Instruktioner
1

Sätt ugnen på ca 220 gr, Riv zucchini på den grova sidan av järnet. Använd en kökshandduk för att vrida ur vätskan från zucchinin det är viktigt att du vrider ut så mycket vätska som mögligt. Blanda den urkramade zucchini i en bunke ca 8 dl . Tillsätt den rivna osten och blanda väl.

2

Tillsätt ägg och pofiber och blanda väl, Klicka ut 4-5 lika stora högar på ett bakplåtspapper och platta ut dem så platt du bara kan till runda tortillas.

3

Ställ in i ugnen i cirka 20-25 minuter eller tills dom har fått en fin färg.

Zucchini tortillas
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]