FörfattareLagat och klart
SvårighetsgradNybörjare

Godaste vitlöksbrödet som smakar så gott vitlöksbrödet kan serveras som tilltugg, förrätt eller vid sidan av en måltid. Som bäst passar det till soppor och grytor eller till Skaldjur.

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven

Näringsinnehåll

Portioner 4


Mängd per portion
% dagligt värde *
Totalt fett 24g37%
Total kolhydrat 2.5g1%
Protein 10.75g22%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

Portioner 4 portioner
Förberedelsetid10 minuterTillagningstid20 minuterTotal tid30 minuter

Vitlöksolja

1

Sätt ugnen på 180 gr

2

Blanda mandelmjöl, riven ost, färskost och bakpulver i en skål micra osten i 30sek- 1 min tills osten har smält.

3

Tillsätt ägget och blanda väl, lägg smeten på plåt kläd med bakplåtspapper.
Ställ in brödet i ugnen i cirka 15- 18 Minuter tills brödet har fått fin färg.

Vitlöksolja
4

Hacka vitlöken fint och blanda den tillsammans med oljan Häll på vitlöksolja på brödet.

Kategori,

 

Har du lagat detta receptet?

Tagga @lagatochklart på instagram och hashtagga det #lagatochklart

 

Ingredienser

Vitlöksolja

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 180 gr

2

Blanda mandelmjöl, riven ost, färskost och bakpulver i en skål micra osten i 30sek- 1 min tills osten har smält.

3

Tillsätt ägget och blanda väl, lägg smeten på plåt kläd med bakplåtspapper.
Ställ in brödet i ugnen i cirka 15- 18 Minuter tills brödet har fått fin färg.

Vitlöksolja
4

Hacka vitlöken fint och blanda den tillsammans med oljan Häll på vitlöksolja på brödet.

Vitlöksbröd
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 5 Average: 5]