FörfattareAndreas Domeij
betygSvårighet Enkel

Godaste vitlöksbrödet som smakar så gott vitlöksbrödet kan serveras som tilltugg, förrätt eller vid sidan av en måltid. Som bäst passar det till soppor och grytor eller till Skaldjur.

TweetSparaDelaDelaBigOven

Näringsinnehåll

Serveringar 4

Mängd 4 portioner
Förberedelsedags10 minuterTillagningstid20 minuterTotal tid30 minuter

Vitlöksolja

1

Sätt ugnen på 180 gr

2

Blanda mandelmjöl, riven ost, färskost och bakpulver i en skål micra inehållet i 30sek- 1 min tills osten har smält.

3

Tillsätt ägget och blanda väl, lägg smeten på plåt kläd med bakplåtspapper.ställ in brödet i ugnen i cirka 15- 18 Minuter tills brödet har fått fin färg.

Vitlöksolja
4

Hacka vitlöken fint och blanda den tillsammans med oljan Häll på vitlöksolja på brödet.

Kategori,

 

Har du lagat detta receptet?

Tagga @lagatochklart på instagram och hashtagga det #lagatochklart

 

Ingredients

Vitlöksolja

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 180 gr

2

Blanda mandelmjöl, riven ost, färskost och bakpulver i en skål micra inehållet i 30sek- 1 min tills osten har smält.

3

Tillsätt ägget och blanda väl, lägg smeten på plåt kläd med bakplåtspapper.ställ in brödet i ugnen i cirka 15- 18 Minuter tills brödet har fått fin färg.

Vitlöksolja
4

Hacka vitlöken fint och blanda den tillsammans med oljan Häll på vitlöksolja på brödet.

Vitlöksbröd