FörfattareLagat och klart
SvårighetsgradNybörjare

Så god och Saftig mjukkaka med julsmaker och i detta recept används kanel, kardemumma och ingefära , det funkar utmärkt att använda pepparkakskrydda istället. Receptet är utan gluten,socker och LCHF-vänligt. En perfekt kaka att göra till första advent

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven

Portioner 10 portioner
Förberedelsetid15 minuterTillagningstid30 minuterTotal tid45 minuter

1

Sätt ugnen på 180 gr

2

Blanda de torra Ingredienserna i en bunke

3

Smält smöret i en kastrull vispa tillsammans med äggen och sötningen (några minuter) Rör ner de torra ingredienserna och blanda väl .

4

Häll smeten i en bakplåtsklädd springform ställ in nedre delen av ugnen ca 30-35 min

Kategori,

Ingredienser

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 180 gr

2

Blanda de torra Ingredienserna i en bunke

3

Smält smöret i en kastrull vispa tillsammans med äggen och sötningen (några minuter) Rör ner de torra ingredienserna och blanda väl .

4

Häll smeten i en bakplåtsklädd springform ställ in nedre delen av ugnen ca 30-35 min

Saftig mjukkaka med julsmaker
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]