Så god och Saftig mjukkaka med julsmaker och i detta recept används kanel, kardemumma och ingefära , det funkar utmärkt att använda pepparkakskrydda istället. Receptet är utan gluten,socker och LCHF-vänligt. En perfekt kaka att göra till första advent
Sätt ugnen på 180 gr
Blanda de torra Ingredienserna i en bunke
Smält smöret i en kastrull vispa tillsammans med äggen och sötningen (några minuter) Rör ner de torra ingredienserna och blanda väl .
Häll smeten i en bakplåtsklädd springform ställ in nedre delen av ugnen ca 30-35 min
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 180 gr
Blanda de torra Ingredienserna i en bunke
Smält smöret i en kastrull vispa tillsammans med äggen och sötningen (några minuter) Rör ner de torra ingredienserna och blanda väl .
Häll smeten i en bakplåtsklädd springform ställ in nedre delen av ugnen ca 30-35 min