FörfattareLagat och klart
SvårighetsgradNybörjare

Dessa juliga bountys smaksatta med saffran MÅSTE du testa! dom görs så himla enkelt och smakar som så gott. Det funkar bra att frysa in dom och tina upp vid behov . Gillar du kokos så är dessa nyttiga bountys något för dig.

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven

Portioner 10 portioner
Förberedelsetid5 minuterTillagningstid1 timme 10 minuterTotal tid1 timme 15 minuter

Chokladöverdrag

1

Värm en tjockbottnad kastrull på medelhög värme , smält smöret tillsammans med sötning och grädden blanda ingredienserna väl.

2

Låt koka upp och koka ca 5-10 minuter. Koka på medelvärme så det bubblar ordentligt. Rör om lite då och då grädden ska tjockna och är färdig när den har reducerat något. Tillsätt saffran och blanda väl

5 Minutes 10Minutes

3

Tillsätt kokosflingorna. Rör om så det blir väl blandat. låt kokosen svalna något

4

Bred ut smeten i en form med bakplåtspapper . Ställ kylskåpskallt eller kallare och låt stelna.I frysen tar det ca 30 minuter. I kylskåp tar det ca 2 timmar.

5

Smält chokladen i ett vattenbad rör tills den smält helt. Häll chokladen över bounty botten och låt stelna,skär i valfri storlek på bitar.

Kategori,

Ingredienser

Chokladöverdrag

Instruktioner

1

Värm en tjockbottnad kastrull på medelhög värme , smält smöret tillsammans med sötning och grädden blanda ingredienserna väl.

2

Låt koka upp och koka ca 5-10 minuter. Koka på medelvärme så det bubblar ordentligt. Rör om lite då och då grädden ska tjockna och är färdig när den har reducerat något. Tillsätt saffran och blanda väl

5 Minutes 10Minutes

3

Tillsätt kokosflingorna. Rör om så det blir väl blandat. låt kokosen svalna något

4

Bred ut smeten i en form med bakplåtspapper . Ställ kylskåpskallt eller kallare och låt stelna.I frysen tar det ca 30 minuter. I kylskåp tar det ca 2 timmar.

5

Smält chokladen i ett vattenbad rör tills den smält helt. Häll chokladen över bounty botten och låt stelna,skär i valfri storlek på bitar.

Saffrans Bountys
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 3 Average: 5]