FörfattareAndreas Domeij
SvårighetNybörjare

Superenkla lchf vänliga och glutenfria hasselnötsbollar som görs på endast 5 ingredienser och smakar så gott. En boll innehåller ca 2 g kolhydrater

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven

Tips:

  • Om du inte gillar kokos byt ut den och rulla bollarna istället i grovt hackad hasselnötter det passar så bra. 

Portioner5 Portioner
Förberdelse10 minuterTillagningstid40 minuterTotal Tid50 minuter

Garnering

1

Blanda alla ingredienser i en bunke väl till en jämn smet. Tips: Använd dina händer för att enklare få ihop smet.

2

Rulla till bollar ca 5 st och rulla dem i kokosflingor . Låt stå i kylskåp ca 30 min -1 timme innan servering.

Kategori

Ingredienser

Garnering

Vägbeskrivning

1

Blanda alla ingredienser i en bunke väl till en jämn smet. Tips: Använd dina händer för att enklare få ihop smet.

2

Rulla till bollar ca 5 st och rulla dem i kokosflingor . Låt stå i kylskåp ca 30 min -1 timme innan servering.

Hasselnötsbollar
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]