FörfattareLagat och klart
SvårighetsgradNybörjare

Godaste morotsbrödet som blir så himla saftigt och gott. Brödet glutenfritt och går utmärkt att rosta och passar bra som frukost bröd.

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven

Näringsinnehåll

Portioner 15


Mängd per portion
% dagligt värde *
Total kolhydrat 2.3g1%
Kostfiber 3.2g13%
Protein 4.2g9%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

Portioner 15 portioner
Förberedelsetid10 minuterTillagningstid40 minuterTotal tid50 minuter

1

Sätt ugnen på 180 grader. Riv morötter på den grova sidan av järnet krama ur överflödig vätskan

2

Vispa äggen tillsammans med färskost i en bunke. Blanda i resterande ingredienser

3

Smöra och "bröda" (jag använder pofiber) en brödform och häll i smeten. Toppa brödet med vallmofrön eller sesamfrön.

4

Ställ In brödet i ugnen 40 Minutes i mitten av ugnen. Tag ut och låt svalna. Skiva upp och njut

Kategori,

 

Har du lagat detta receptet?

Tagga @lagatochklart på instagram och hashtagga det #lagatochklart

 

Ingredienser

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 180 grader. Riv morötter på den grova sidan av järnet krama ur överflödig vätskan

2

Vispa äggen tillsammans med färskost i en bunke. Blanda i resterande ingredienser

3

Smöra och "bröda" (jag använder pofiber) en brödform och häll i smeten. Toppa brödet med vallmofrön eller sesamfrön.

4

Ställ In brödet i ugnen 40 Minutes i mitten av ugnen. Tag ut och låt svalna. Skiva upp och njut

Morotsbröd
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 2 Average: 5]