FörfattareAndreas Domeij
SvårighetNybörjare

Godaste morotsbrödet som blir så himla saftigt och gott. Brödet glutenfritt och går utmärkt att rosta och passar bra som frukost bröd.

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven

Näring Fakta

Portioner 15


Belopp Per Portion
% Daily Value *
Totalt Kolhydrater 2.3g1%
Kostfiber 3.2g13%
Protein 4.2g9%

* Procent dygnsvärden bygger på en 2.000 kalori diet. Din dagliga värdet kan vara högre eller lägre beroende på ditt kalori behov.

Portioner15 Portioner
Förberdelse10 minuterTillagningstid40 minuterTotal Tid50 minuter

1

Sätt ugnen på 180 grader. Riv morötter på den grova sidan av järnet krama ur överflödig vätskan

2

Vispa äggen tillsammans med färskost i en bunke. Blanda i resterande ingredienser

3

Smöra och "bröda" (jag använder pofiber) en brödform och häll i smeten. Toppa brödet med vallmofrön eller sesamfrön.

4

Ställ In brödet i ugnen 40 Minutes i mitten av ugnen. Tag ut och låt svalna. Skiva upp och njut

Kategori,

 

Har du lagat detta receptet?

Tagga @lagatochklart på instagram och hashtagga det #lagatochklart

 

Ingredienser

Vägbeskrivning

1

Sätt ugnen på 180 grader. Riv morötter på den grova sidan av järnet krama ur överflödig vätskan

2

Vispa äggen tillsammans med färskost i en bunke. Blanda i resterande ingredienser

3

Smöra och "bröda" (jag använder pofiber) en brödform och häll i smeten. Toppa brödet med vallmofrön eller sesamfrön.

4

Ställ In brödet i ugnen 40 Minutes i mitten av ugnen. Tag ut och låt svalna. Skiva upp och njut

Morotsbröd
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 2 Average: 5]