FörfattareLagat och klartKategoriSvårighetsgradenkelt

Magiskt goda LCHF kakor dem bästa jag har testat på riktigt länge som verkligen smakar mjuk pepparkaka och alla julen smaken framhävs i munnen. glöm inte att det tar ganska låg tid att göra kakorna på grund av att dem ska sätta sig i kylen före utbakningen, du kan även istället för pepparkakskrydda smaksätta med det du tycker om saffran, kanel, Kardemumma

Portioner 1 portion
Förberedelsetid1 timme 5 minuterTillagningstid20 minuterTotal tid1 timme 25 minuter
Smaksättnig
1

Ta fram smöret så att det blir rumsvarmt Mixa Pecanötter till ett nöt mjöl blanda tillsammans med mandelmjölet och dem resterande torra ingredienserna + valfritt zesta en citron.

2

Vispa sedan smöret krämigt i en annan bunke tillsammans sötningsmedlet ca 2-3 min (använd elvisp) Vispa sedan i ägget och vispa krämigt. Blanda i dem torra Ingredienserna ( du ska inte vispa dem) till en jämn deg.

3

Placera i kylen i minst 1 timme före rullning av kakorna, Sätt ugnen på 180 grader under över värme ta sedan fram en plåt med bakplåtspapper. Formge smeten till runda bollar gärna med en msk-mått för att få alla kakor lika stora.

4

Grädda kakorna med uppsikt ca 10-13 min (alla ugnar är olika) eller tills kakorna är färdiga. Låt kakorna gärna svalna minst 15 minuter före du äter dem

Ingredienser

Smaksättnig

Instruktioner

1

Ta fram smöret så att det blir rumsvarmt Mixa Pecanötter till ett nöt mjöl blanda tillsammans med mandelmjölet och dem resterande torra ingredienserna + valfritt zesta en citron.

2

Vispa sedan smöret krämigt i en annan bunke tillsammans sötningsmedlet ca 2-3 min (använd elvisp) Vispa sedan i ägget och vispa krämigt. Blanda i dem torra Ingredienserna ( du ska inte vispa dem) till en jämn deg.

3

Placera i kylen i minst 1 timme före rullning av kakorna, Sätt ugnen på 180 grader under över värme ta sedan fram en plåt med bakplåtspapper. Formge smeten till runda bollar gärna med en msk-mått för att få alla kakor lika stora.

4

Grädda kakorna med uppsikt ca 10-13 min (alla ugnar är olika) eller tills kakorna är färdiga. Låt kakorna gärna svalna minst 15 minuter före du äter dem

Mjuka småkakor med smak av pepparkaka
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]