Lagat Och Klart

Tack för att du stödjer LagatOchKlart

Till LagatOchKlart

Min bästa LCHF Rabarberpaj

2022-08-11
Här kommer mitt bästa recept på LCHF rabarber paj med en underbar smul deg som har det lilla extra! För att få textur och Crunch I pajen adderar jag lite hackade nötter, Hyvla smöret, vispa ihop degen och hacka nötterna svårare blir det inte.
Ingredienser 10
Svårighet: Lätt
15 min

Ingredienser

8 Portioner

Smuldegen

Att strö över rabarberna

Tips & Tricks

Gör så här

  1. 1

    Skölj och skala rabarbern. Hacka i små bitar ca 1 cm tjocka och strö ut jämt i en valfri paj form.

  2. 2

    Vispa ihop rumsvarmt smör, sötningsmedel, mandelmjöl, kokosflingor, kanel till en smul deg.

  3. 3

    Hacka sötmandel grovt, rör ner i smuldegen

  4. 4

    Strö över lite kanel + sötningsmedlet jämt över rabarberna,

  5. 5

    Fördela smuldegen jämt över rabarberna

  6. 6

    Sätt ugnen på 175 grader

  7. 7

    Grädda mitt in i ugnen ca 25-30 minuter eller tills pajen har fått fin färg samt rabarberna har mjuknat.