FörfattareAndreas Domeij
SvårighetNybörjare

Nyttiga tortilla chips är så goda och passar bra till tacos och grytor. Dom smakar så gott och får den frasiga ytan som man vill ha, Jag rekommenderar att göra tortilla chipsen samma dag dom ska ätas eftersom då är dom frasiga.

Vill du ha mer inspiration, kolla gärna in min instagram lagatochklart

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven

Näring Fakta

Portioner 4


Portioner4 Portioner
Förberdelse10 minuterTillagningstid10 minuterTotal Tid30 minuter

1

Sätt ugnen på 180 gr

2

Blanda riven ost i en skål micra osten tills den har smält i 90 sek, ta ut skålen och blanda i övriga ingredienser blanda väl.

3

Forma smeten till en deg, dela degen i st 2 delar. och kavla ut degen mellan 2 stycken bakplåtspapper. Degen ska bli så tunn som möjligt.

4

Använd en pizzaskärare för att göra tortilla chipsen trekanterna former. Lägg chipsen på en bakplåtsklädd plåt och sätt in chipsen i 8- 10 Minutes. Låt sedan svala.

 

Har du lagat  receptet?

Tagga @lagatochklart på instagram och hashtagga det #lagatochklart

 

Ingredienser

Vägbeskrivning

1

Sätt ugnen på 180 gr

2

Blanda riven ost i en skål micra osten tills den har smält i 90 sek, ta ut skålen och blanda i övriga ingredienser blanda väl.

3

Forma smeten till en deg, dela degen i st 2 delar. och kavla ut degen mellan 2 stycken bakplåtspapper. Degen ska bli så tunn som möjligt.

4

Använd en pizzaskärare för att göra tortilla chipsen trekanterna former. Lägg chipsen på en bakplåtsklädd plåt och sätt in chipsen i 8- 10 Minutes. Låt sedan svala.

LCHF-Tortilla chips
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 2 Average: 4.5]