FörfattareAndreas Domeij
SvårighetsgradNybörjare

Godaste stekbrödet 2.0 Här är mitt andra recept på stekpannebröd brödet görs väldigt enkelt och smakar så gott. Receptet ger cirka 2 st bröd och de kavlas enkelt ut genom att använda två stycken bakplåtspapper . Det bästa med detta recept är att brödet inte fastnar och lätt går sönder något som är nackdelen med mitt tidigare recept.

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven

Portioner 2 portioner
Förberedelsetid10 minuterTillagningstid5 minuterTotal tid15 minuter

1

Blanda ihop alla de torra ingredienserna tillsätt den grekiska yoghurten och blanda tills en jämn deg bildas. Är yoghurten väldigt fast kan det vara bra att tillsätta lite vatten ca en 1 tsk. Låt degen vila ca 5-10 min

2

Kavla ut brödet mellan 2 st bakplåtspapper .Värm en stekpanna på hög värme stek brödet i lite olja tills de har fått fin färg.

Valfritt Vitlöksstekbröd
3

Valfritt att smaksätta brödet med vitlök: Blanda ihop smält smör (50g) och 2 st hackade/rivna vitlöksklyftor pensla på vardera sidan om brödet medans du steker .

Kategori

Ingredienser

Instruktioner

1

Blanda ihop alla de torra ingredienserna tillsätt den grekiska yoghurten och blanda tills en jämn deg bildas. Är yoghurten väldigt fast kan det vara bra att tillsätta lite vatten ca en 1 tsk. Låt degen vila ca 5-10 min

2

Kavla ut brödet mellan 2 st bakplåtspapper .Värm en stekpanna på hög värme stek brödet i lite olja tills de har fått fin färg.

Valfritt Vitlöksstekbröd
3

Valfritt att smaksätta brödet med vitlök: Blanda ihop smält smör (50g) och 2 st hackade/rivna vitlöksklyftor pensla på vardera sidan om brödet medans du steker .

lchf Stekbröd 2,0
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]