2021 års gluten- och sockerfria semmelnyhet, en Semmelkrans enklare och godare än att göra vanliga lchf semlor
[cooked-sharing]
Ta fram smöret så att det blir rumsvarmt eller värm snabbt i mikron på låg värme. Vispa krämigt tillsammans med sötningsmedel 2 sorter tillsätt sedan ett äggula åt taget.
Sätt ugnen på 180 gr. Vispa äggvitorna fluffigt med elvisp tillsätt i smörsmeten. Blanda ner de torra ingredienserna och blanda till en jämn smet.
"Bröa" en Sockerkaksform med smör istället för ströbröd använd pofiber eller mandelmjöl
Häll ner smeten i formen och grädda i ugn ca 20 Minutes
Ta ut formen och låt svalna. lossa sedan kakan och toppa med vispad grädde, mandelmassa och rostade mandelspån.
Blanda ihop samtliga ingredienser till en jämnt massa.
Rosta mandelspån ca 1 msk i ugnen på 180 gr ca 8 min eller tills dem har fått fin färg
Vispa grädden fluffigt, toppa med vispad grädde, mandelmassa och rostade mandelspån uppå kakan.
Ingredienser
Instruktioner
Ta fram smöret så att det blir rumsvarmt eller värm snabbt i mikron på låg värme. Vispa krämigt tillsammans med sötningsmedel 2 sorter tillsätt sedan ett äggula åt taget.
Sätt ugnen på 180 gr. Vispa äggvitorna fluffigt med elvisp tillsätt i smörsmeten. Blanda ner de torra ingredienserna och blanda till en jämn smet.
"Bröa" en Sockerkaksform med smör istället för ströbröd använd pofiber eller mandelmjöl
Häll ner smeten i formen och grädda i ugn ca 20 Minutes
Ta ut formen och låt svalna. lossa sedan kakan och toppa med vispad grädde, mandelmassa och rostade mandelspån.
Blanda ihop samtliga ingredienser till en jämnt massa.
Rosta mandelspån ca 1 msk i ugnen på 180 gr ca 8 min eller tills dem har fått fin färg
Vispa grädden fluffigt, toppa med vispad grädde, mandelmassa och rostade mandelspån uppå kakan.