FörfattareLagat och klart
SvårighetsgradNybörjare

En av mina Favoriter är raggmunk och i detta recept görs den i en långpanna med bacon i botten! Skjut in i ugnen och låt den stå i cirka 25 minuter. Såklart är receptet lchf vänligt och glutenfritt
Passa på under gräddningstiden att göra sockerfri lingonsylt eller rårörda lingon vilken är det självklara tillbehöret. Husmanskost när den är som bäst!

[cooked-sharing]

Portioner 4 portioner
Förberedelsetid10 minuterTillagningstid25 minuterTotal tid35 minuter

1

Sätt ugnen på 215 grader och smörj en alternativt en långpanna och rosta baconen tills de har fått fin färg ca 10 min

2

Riv morötter och rättika grovt med rivjärn

3

Blanda samman alla ingredienser i en bunke med en handvisp och låt svälla i 5 Minutes . Vänd sedan ner morötterna och rättikan. Häll raggmunkssmeten över baconen i en klädd eller smord ungsäkerform eller långpanna

4

Grädda mitt i ugnen ca 25-30 minuter tills den har fått fin färg

Kategori

Ingredienser

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 215 grader och smörj en alternativt en långpanna och rosta baconen tills de har fått fin färg ca 10 min

2

Riv morötter och rättika grovt med rivjärn

3

Blanda samman alla ingredienser i en bunke med en handvisp och låt svälla i 5 Minutes . Vänd sedan ner morötterna och rättikan. Häll raggmunkssmeten över baconen i en klädd eller smord ungsäkerform eller långpanna

4

Grädda mitt i ugnen ca 25-30 minuter tills den har fått fin färg

LCHF Raggmunk i långpanna
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]