FörfattareAndreas Domeij
SvårighetsgradNybörjare

Enkel lchf-vänlig pizza där botten endast görs på 3 ingredienser rivenost, ägg och oregano. Hur enkelt låter inte det ? Toppa med t.ex paprika, salami, spenat och svamp.

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven

Portioner 4 portioner
Förberedelsetid10 minuterTillagningstid25 minuterTotal tid35 minuter
 

Botten
Topping

1

Sätt ugnen på 200 grader

2

Vispa ihop ägg och riven ost. Bred smeten på bakplåtspapper som en stor pizza eller 2 stycken mindre pizzor.

3

Grädda i cirka 15 minuter eller tills bottnen har fått en gyllene färg. Ta ut och låt svalna.

4

Höj temperaturen till 225 grader. Bred tomatsåsen på bottnen toppa med riven ost och valfria tillbehör.Grädda ytterligare 10 minuter eller tills pizzan har fått fin färg.

Kategori

Ingredienser

Botten
Topping

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200 grader

2

Vispa ihop ägg och riven ost. Bred smeten på bakplåtspapper som en stor pizza eller 2 stycken mindre pizzor.

3

Grädda i cirka 15 minuter eller tills bottnen har fått en gyllene färg. Ta ut och låt svalna.

4

Höj temperaturen till 225 grader. Bred tomatsåsen på bottnen toppa med riven ost och valfria tillbehör.Grädda ytterligare 10 minuter eller tills pizzan har fått fin färg.

Lchf-pizza