FörfattareAndreas Domeij
SvårighetNybörjare

Saftiga glutenfria och LCHF vänliga kokospannkakor med smak av kanel. Dom passar bra till frukosten och dom smakar inte så mycket kokos. Det här receptet är ett bra alternativ till pannkakor för dig som inte tål nötter eller inte har fiberhusk hemma. Serveras med t.e.x vispad grädde och bär

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven

Portioner1 Servering
Förberdelse5 minuterTillagningstid5 minuterTotal Tid10 minuter

1

Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke. Vispa äggen lite porösa och tillsätt grädden och det smälta kokosoljan .

2

Vispa ner de torra ingredienserna i äggsmeten. Låt gärna smeten stå några minuter

3

Stek pannkakorna någon minut på varje sida på medelhög värme tills dom har fått fin färg .

Kategori

Ingredienser

Vägbeskrivning

1

Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke. Vispa äggen lite porösa och tillsätt grädden och det smälta kokosoljan .

2

Vispa ner de torra ingredienserna i äggsmeten. Låt gärna smeten stå några minuter

3

Stek pannkakorna någon minut på varje sida på medelhög värme tills dom har fått fin färg .

LCHF Kokospannkakor – med smak av kanel
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 1 Average: 5]