FörfattareLagat och klart
Svårighetsgradenkelt

Goda och enkla kesoplättar som görs under 15 minuter. Blir som lite tjockare och mindre pannkakor. Funkar även för dig om inte tål nötter plättarna är ett mättande mellanmål eller som lunch eller frukost. Perfekt för dig som äter minimalt med kolhydrater. Servera gärna med färska bär t.ex. hallon och vispad grädde eller turkisk yoghurt.

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven
Portioner 2 portioner
Förberedelsetid7 minuterTillagningstid5 minuterTotal tid12 minuter
Grundrecept
Smaksättnig ca 1 tsk av en krydda (valfritt)
1

Vispa ihop ägg och keso tillsätt sedan i fiberhusken, Låt svälla i minst 5 Minutes

2

Stek plättarna tills dom har fått fin färg på båda sidor (ca 1,30 min-2 min per sida) i rikligt med smör eller olja. Vänd plättarna inte för tidigt för då finns risken att dom fastnar i pannan.

3

Servera med valfritt tillbehör

Kategori

Ingredienser

Grundrecept
Smaksättnig ca 1 tsk av en krydda (valfritt)

Instruktioner

1

Vispa ihop ägg och keso tillsätt sedan i fiberhusken, Låt svälla i minst 5 Minutes

2

Stek plättarna tills dom har fått fin färg på båda sidor (ca 1,30 min-2 min per sida) i rikligt med smör eller olja. Vänd plättarna inte för tidigt för då finns risken att dom fastnar i pannan.

3

Servera med valfritt tillbehör

LCHF Kesoplättar
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]