FörfattareLagat och klart
SvårighetsgradNybörjare

Mycket goda och enkla kesoplättar baserade på kokosmjöl . Blir som lite tjockare och mindre pannkakor. Nyttigt och mättande mellanmål eller som lunch eller frukost. Prefekt för dig som äter minimalt med kolhydrater. Servera gärna med färska bär t.ex. hallon och vispad grädde eller turkisk yoghurt eller kesella.

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven

Portioner 2 portioner
Förberedelsetid5 minuterTillagningstid10 minuterTotal tid15 minuter

1

Vispa äggen lätt i en bunke och tillsätt sedan keson och de torra ingredienserna blanda till en tjock smet,låt smeten stå någon minut

2

Hetta upp en stekpanna med rejält med smör och steg ca 5 plättar 2-3 minuter per sida på medelhög värme

Ingredienser

Instruktioner

1

Vispa äggen lätt i en bunke och tillsätt sedan keson och de torra ingredienserna blanda till en tjock smet,låt smeten stå någon minut

2

Hetta upp en stekpanna med rejält med smör och steg ca 5 plättar 2-3 minuter per sida på medelhög värme

LCHF Kesoplättar
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]