Lyxa till i vardagen med dessa supergoda biskvier med smak av citron, helt utan gluten och socker . Dom smakar så gott och görs väldigt enkelt det blir Ca 5-10 st biskvier. Beror helt på hur stora du vill göra de.
[cooked-sharing]
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla ingredienserna med varandra. Platta ut cirklar av mandel smeten på en plåt med bakplåtspapper (Ca 5-10 st biskvier).
Grädda mitt i ugnen i ca 15-17 minuter tills kakorna får fin färg. Låt dem svalna och börja med Smörkrämen.
Riv skalet av citronen . Rör ihop smör, sötning,äggula och citronsaft med elvisp eller i en matberedare till en smidig kräm. Vänd ner citronskalet.
Bred krämen toppigt på biskvi bottnarnas undersida (eller lägg krämen i en spritspåse och spritsa toppigt på kakan). Låt fyllningen stelna i kylskåp innan biskvierna doppas i chokladen.
Smält chokladen, Doppa biskvierna i chokladen och låt stelna i kylskål
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla ingredienserna med varandra. Platta ut cirklar av mandel smeten på en plåt med bakplåtspapper (Ca 5-10 st biskvier).
Grädda mitt i ugnen i ca 15-17 minuter tills kakorna får fin färg. Låt dem svalna och börja med Smörkrämen.
Riv skalet av citronen . Rör ihop smör, sötning,äggula och citronsaft med elvisp eller i en matberedare till en smidig kräm. Vänd ner citronskalet.
Bred krämen toppigt på biskvi bottnarnas undersida (eller lägg krämen i en spritspåse och spritsa toppigt på kakan). Låt fyllningen stelna i kylskåp innan biskvierna doppas i chokladen.
Smält chokladen, Doppa biskvierna i chokladen och låt stelna i kylskål