FörfattareLagat och klart
SvårighetsgradNybörjare

Lyxa till i vardagen med dessa supergoda biskvier med smak av citron, helt utan gluten och socker . Dom smakar så gott och görs väldigt enkelt det blir Ca 5-10 st biskvier. Beror helt på hur stora du vill göra de.

[cooked-sharing]

Portioner 10 portioner
Förberedelsetid10 minuterTillagningstid15 minuterTotal tid40 minuter

Biskvibotten
Citronsmörkräm
Chokladöverdrag

1

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla ingredienserna med varandra. Platta ut cirklar av mandel smeten på en plåt med bakplåtspapper (Ca 5-10 st biskvier).

2

Grädda mitt i ugnen i ca 15-17 minuter tills kakorna får fin färg. Låt dem svalna och börja med Smörkrämen.

3

Riv skalet av citronen . Rör ihop smör, sötning,äggula och citronsaft med elvisp eller i en matberedare till en smidig kräm. Vänd ner citronskalet.

4

Bred krämen toppigt på biskvi bottnarnas undersida (eller lägg krämen i en spritspåse och spritsa toppigt på kakan). Låt fyllningen stelna i kylskåp innan biskvierna doppas i chokladen.

5

Smält chokladen, Doppa biskvierna i chokladen och låt stelna i kylskål

Kategori

Ingredienser

Biskvibotten
Citronsmörkräm
Chokladöverdrag

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla ingredienserna med varandra. Platta ut cirklar av mandel smeten på en plåt med bakplåtspapper (Ca 5-10 st biskvier).

2

Grädda mitt i ugnen i ca 15-17 minuter tills kakorna får fin färg. Låt dem svalna och börja med Smörkrämen.

3

Riv skalet av citronen . Rör ihop smör, sötning,äggula och citronsaft med elvisp eller i en matberedare till en smidig kräm. Vänd ner citronskalet.

4

Bred krämen toppigt på biskvi bottnarnas undersida (eller lägg krämen i en spritspåse och spritsa toppigt på kakan). Låt fyllningen stelna i kylskåp innan biskvierna doppas i chokladen.

5

Smält chokladen, Doppa biskvierna i chokladen och låt stelna i kylskål

LCHF citron beskvier
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 1 Average: 5]