FörfattareLagat och klart
Svårighetsgradenkelt

Magiskt goda LCHF chokladbollar som görs extra lyxigt då man tillsätter smält mörk choklad i smeten jag kan lova att dessa är det bästa recept som även smakar som "delicatobollar ". Dessa måste du testa imorgon till chokladbollens dag 11 maj

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven
Portioner 10 portioner
Förberedelsetid7 minuterTotal tid35 minuter
Att rulla i
1

Bryt ner chokladen i mindre bitar /alternativt hacka den smält chokladen gärna i ett vattenbad. Ställ ut sidan och låt svalna

2

Blanda ihop övriga ingredienser till bollarna (utom chokladen +toppningen) och blanda till sist i den smälta chokladen. Ställ kallt ett tag 20-30 minuter.

3

Häll sedan kokosflingor på ett fat och rulla bollarna ca 10-15 st i flingorna Ställ i kylskåpet en stund innan de serveras. Förvaras kallt. Ät bollarna som kylskåpskalla

KategoriTillagningsmetod

Ingredienser

Att rulla i

Instruktioner

1

Bryt ner chokladen i mindre bitar /alternativt hacka den smält chokladen gärna i ett vattenbad. Ställ ut sidan och låt svalna

2

Blanda ihop övriga ingredienser till bollarna (utom chokladen +toppningen) och blanda till sist i den smälta chokladen. Ställ kallt ett tag 20-30 minuter.

3

Häll sedan kokosflingor på ett fat och rulla bollarna ca 10-15 st i flingorna Ställ i kylskåpet en stund innan de serveras. Förvaras kallt. Ät bollarna som kylskåpskalla

LCHF chokladbollar
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 2 Average: 5]