FörfattareLagat och klart
Svårighetsgradenkelt

Magiskt goda LCHF chokladbollar som görs extra lyxigt då man tillsätter smält mörk choklad i smeten jag kan lova att dessa är det bästa recept som även smakar som "delicatobollar ". Dessa måste du testa imorgon till chokladbollens dag 11 maj

[cooked-sharing]

Portioner 10 portioner
Förberedelsetid7 minuterTotal tid35 minuter
Att rulla i
1

Bryt ner chokladen i mindre bitar /alternativt hacka den smält chokladen gärna i ett vattenbad. Ställ ut sidan och låt svalna

2

Blanda ihop övriga ingredienser till bollarna (utom chokladen +toppningen) och blanda till sist i den smälta chokladen. Ställ kallt ett tag 20-30 minuter.

3

Häll sedan kokosflingor på ett fat och rulla bollarna ca 10-15 st i flingorna Ställ i kylskåpet en stund innan de serveras. Förvaras kallt. Ät bollarna som kylskåpskalla

Kategori

Ingredienser

Att rulla i

Instruktioner

1

Bryt ner chokladen i mindre bitar /alternativt hacka den smält chokladen gärna i ett vattenbad. Ställ ut sidan och låt svalna

2

Blanda ihop övriga ingredienser till bollarna (utom chokladen +toppningen) och blanda till sist i den smälta chokladen. Ställ kallt ett tag 20-30 minuter.

3

Häll sedan kokosflingor på ett fat och rulla bollarna ca 10-15 st i flingorna Ställ i kylskåpet en stund innan de serveras. Förvaras kallt. Ät bollarna som kylskåpskalla

LCHF chokladbollar
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 2 Average: 5]