Kokos fat bombs

Publicerad 2021-01-05
Uppdaterad 2023-05-10
1
Fat bombs fettrikt "godis" som kan anpassas enkelt efter dina behov genom att minska ner sötningen. Perfekt att göra dessa och sedan frysa ner dem och äta dem efter behov.
Ingredienser 5
Svårighet: Lätt
35 min

Ingredienser

8 Portioner

Att rulla i

Gör så här

  1. 1

    Blanda den rumstempererade kokosoljan i en bunke tillsammans med de resterande ingredienserna. Blanda tills en klump bildas, eller använd en mixer och mixa cirka 30 sekunder tills ingredienserna har format en klump. Forma degen till bollar i valfri storlek. Om du vill ha dem stora, använd ett matskedsmått, eller för mindre bollar, använd ett teskedsmått.

  2. 2

    Rosta kokosen på hög värme i en torr stekpanna och låt den svalna före rullningen. Rulla bollarna i den rostade kokosen och lägg dem på en tallrik som du placerar i frysen i cirka 20 minuter tills bollarna har stelnat, eller alternativt i kylen i cirka 40 minuter eller längre.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar