FörfattareLagat och klart
SvårighetsgradNybörjare

fat bombs fettrikt "godis" som kan anpassas enkelt efter dina behov genom att minska ner sötningen. Perfekt att göra dessa och sedan frysa ner dem och äta dem efter behov.

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven

Näringsinnehåll

Portioner 8


Mängd per portion
% dagligt värde *
Totalt fett 15.6g24%
Total kolhydrat 0.5g1%
Protein 0.8g2%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

Portioner 8 portioner
Förberedelsetid10 minuterTillagningstid5 minuterTotal tid35 minuter

Att rulla i

1

Blanda den rumstempererad kokosoljan i en bunke tillsammans med de resterande ingredienser blanda tills en klump bildas eller använd en mixer och mixa ca 30 sekunder till ingredienserna har format en klump. Forma degen till bollar i valfri storlek vill du ha dem stora använd ett msk mått eller mindre använd ett tsk mått.

2

Rosta kokosen på högvärme i en torr stekpanna, låt svalna före rullningen. Rulla bollarna i den rostade kokosen och lägg dom på en talrik som du placerar i frysen ca 20 min tills bollarna har stelnat eller alternativt i kylen ca 40+ min.

Kategori

Ingredienser

Att rulla i

Instruktioner

1

Blanda den rumstempererad kokosoljan i en bunke tillsammans med de resterande ingredienser blanda tills en klump bildas eller använd en mixer och mixa ca 30 sekunder till ingredienserna har format en klump. Forma degen till bollar i valfri storlek vill du ha dem stora använd ett msk mått eller mindre använd ett tsk mått.

2

Rosta kokosen på högvärme i en torr stekpanna, låt svalna före rullningen. Rulla bollarna i den rostade kokosen och lägg dom på en talrik som du placerar i frysen ca 20 min tills bollarna har stelnat eller alternativt i kylen ca 40+ min.

Kokos fat bombs
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]