FörfattareAndreas Domeij
SvårighetsgradNybörjare

Saftiga kesofrallor som passar för dig som äter LCHF, ett recept som kan varieras på många olika sätt som t.e.x att tillsätta smakrik ost

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven

Variationer 

  • Tillsätt krossade nötter som valnötter eller hasselnötter för Kesofrallor  med mer tuggmotstånd
  • Frallorna kan garneras med valfria    frön som pumpafrön, sesamfrön, solrosfrön eller vallmofrön
  • Tillsätt brödkryddor för mer smak 
  • Gillar man kan man tillsätt lite smakrik ost (cirka 1 dl )

Portioner 1 portion
Förberedelsetid15 minuterTillagningstid35 minuterTotal tid50 minuter

1

Sätt ugnen på 200 gr, Vispa ägg och keso några minuter

2

Blanda de torra ingredienserna och vispa ihop med smeten. Låt svälla i 5 minuter.

Timmer finns här 5 Minutes

3

Forma till 10 stycken lika stora frallor, Lägg frallorna på en bakpappersklädd plåt och toppa med solroskärnor. Grädda i mitten av ugnen i 30-40 min , tills frallorna fått fin färg

Kategori,

Ingredienser

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200 gr, Vispa ägg och keso några minuter

2

Blanda de torra ingredienserna och vispa ihop med smeten. Låt svälla i 5 minuter.

Timmer finns här 5 Minutes

3

Forma till 10 stycken lika stora frallor, Lägg frallorna på en bakpappersklädd plåt och toppa med solroskärnor. Grädda i mitten av ugnen i 30-40 min , tills frallorna fått fin färg

Kesofrallor