FörfattareLagat och klart
SvårighetsgradNybörjare

Keso à la Malta ett LCHF vänligt alternativ istället för Ris à la Malta. Smakar så gott och valfri smaksättning. Vill man ha mer textur kan man tillsätta ca 1 tsk Chiafrön.

Gillar du keso? Om du gör det så är denna jul desert något för dig! ris ala malta kan göras nyttigt byt bara ut riset mot keso då får du en keso ala malta utan socker en prefekt desert som inte påverkar blodsockret och innehåller minimalt med kolhydrater.  
Serveringsförslag: Chiasylt med hallon Enkel sylt där valfritt bär kan användas Chia-fröna gör att sylten tjocknar

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven

Portioner 4 portioner
Förberedelsetid5 minuterTillagningstid5 minuterTotal tid20 minuter

1

Vispa grädden med elvisp fluffigt, blanda i keso, vanilj och ev sötning. Blanda ordentligt och ställ i kylskåpet till servering. Minst ca 10-15 min Servera kesofruttin med färska bär, chiasylt.

Kategori,

Du hittar de bästa julbakrecepten hos lagat och klart fast utan socker,gluten och minimalt med kolhydrater  SE fler julrecept här Tryck Här 

        Testa även dessa recept 

Ingredienser

Instruktioner

1

Vispa grädden med elvisp fluffigt, blanda i keso, vanilj och ev sötning. Blanda ordentligt och ställ i kylskåpet till servering. Minst ca 10-15 min Servera kesofruttin med färska bär, chiasylt.

Keso à la Malta
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 4 Average: 4]