Saftiga kanelbullerutor som smakar så likt man kan komma "vanliga kanelbullar" dom görs väldigt enkelt utan gluten,socker och innehåller få kolhydrater. Servera med t.e.x lättvispad grädde.
Omdömme kanebullerutor
“Fantastisk god alla mina kollegor vill ha receptet med”
REBECCA INSTAGRAM
Portioner 18
- Mängd per portion
- % dagligt värde *
- Totalt fett 16g25%
- Total kolhydrat 2.27g1%
- Protein 3.27g7%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.
Blanda alla torra ingredienser i en bunke
Vispa ihop äggen tillsammans med de smälta smöret och grädden.
Sikta ner de torra ingredienserna i äggsmeten (för att slippa eventuella klumpar) och blanda till en jämn smet.
Häll ner smeten i en bakplåtsklädd form ca 24 x 16 cm
Blanda ihop smält smör tillsammans med sötning och kanel i en bunke/skål.
Bre ut kanelfyllningen jämnt över smeten.
Ställ in i ugnen på 180 gr under över värme ca 30-35 eller grädda kakan tills den är fast.
Låt svalna minst 1 timme, skär upp i valfria bitar.
Använd gärna timern här För att enkelt ha koll på gräddningstiden
Du hör ett "pling" ljud när tiden är slut
30Minutes
Ingredienser
Instruktioner
Blanda alla torra ingredienser i en bunke
Vispa ihop äggen tillsammans med de smälta smöret och grädden.
Sikta ner de torra ingredienserna i äggsmeten (för att slippa eventuella klumpar) och blanda till en jämn smet.
Häll ner smeten i en bakplåtsklädd form ca 24 x 16 cm
Blanda ihop smält smör tillsammans med sötning och kanel i en bunke/skål.
Bre ut kanelfyllningen jämnt över smeten.
Ställ in i ugnen på 180 gr under över värme ca 30-35 eller grädda kakan tills den är fast.
Låt svalna minst 1 timme, skär upp i valfria bitar.