Kanelbullerutor

2020-10-04
Saftiga kanelbullerutor som smakar så likt man kan komma "vanliga kanelbullar" dom görs väldigt enkelt utan gluten,socker och innehåller få kolhydrater. Servera med t.e.x lättvispad grädde.
Ingredienser 12
Svårighet: Lätt
45 min

Ingredienser

18 Portioner

Kakan

Fyllnig

Gör så här

  1. 1

    Blanda alla torra ingredienser i en bunke

  2. 2

    Vispa ihop äggen tillsammans med de smälta smöret och grädden.

  3. 3

    Sikta ner de torra ingredienserna i äggsmeten (för att slippa eventuella klumpar) och blanda till en jämn smet.

  4. 4

    Häll ner smeten i en bakplåtsklädd form ca 24 x 16 cm

  5. 5

    Blanda ihop smält smör tillsammans med sötning och kanel i en bunke/skål.

  6. 6

    Bre ut kanelfyllningen jämnt över smeten.

  7. 7

    Ställ in i ugnen på 180 gr under över värme ca 30-35 eller grädda kakan tills den är fast.

  8. 8

    Låt svalna minst 1 timme, skär upp i valfria bitar.