FörfattareAndreas Domeij
betygSvårighet Enkel

Franskt kryddbröd kan användas till matjesilltårta brödet räcker till flera sätter. Brödet kan frysas in och användas vid behov. Recept kommer ifrån Mariann Andersson

TweetSparaDelaDelaBigOven

Mängd 10 portioner
Förberedelsedags20 minuterTillagningstid35 minuterTotal tid55 minuter

Franskt kryddbröd

1

Sätt ugnen på 190 grader. Blanda grädde och kryddor i en kastrull och låt koka upp, Låt sedan svalna. Vispa äggen till en luftig smet i en bunke, ca 3 minuter med elvisp. Rör ner kryddgrädden.

timer hittar du här: 3 Minutes

2

Rör ihop de torra ingredienserna och blanda ner dem i smeten ordentligt. Smörj en Brödform eller använd bakplåtspapper

3

Bred försiktigt ut smeten i formen och grädda i ugnen i 30-40 minuter. Låt brödet svalna

Kategori

Ingredients

Franskt kryddbröd

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 190 grader. Blanda grädde och kryddor i en kastrull och låt koka upp, Låt sedan svalna. Vispa äggen till en luftig smet i en bunke, ca 3 minuter med elvisp. Rör ner kryddgrädden.

timer hittar du här: 3 Minutes

2

Rör ihop de torra ingredienserna och blanda ner dem i smeten ordentligt. Smörj en Brödform eller använd bakplåtspapper

3

Bred försiktigt ut smeten i formen och grädda i ugnen i 30-40 minuter. Låt brödet svalna

Franskt kryddbröd