FörfattareAndreas Domeij
SvårighetNybörjare

Franskt kryddbröd kan användas till matjesilltårta brödet räcker till flera sätter. Brödet kan frysas in och användas vid behov. Recept kommer ifrån Mariann Andersson

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven

Portioner10 Portioner
Förberdelse20 minuterTillagningstid35 minuterTotal Tid55 minuter

Franskt kryddbröd

1

Sätt ugnen på 190 grader. Blanda grädde och kryddor i en kastrull och låt koka upp, Låt sedan svalna. Vispa äggen till en luftig smet i en bunke, ca 3 minuter med elvisp. Rör ner kryddgrädden.

timer hittar du här: 3 Minutes

2

Rör ihop de torra ingredienserna och blanda ner dem i smeten ordentligt. Smörj en Brödform eller använd bakplåtspapper

3

Bred försiktigt ut smeten i formen och grädda i ugnen i 30-40 minuter. Låt brödet svalna

Kategori

Ingredienser

Franskt kryddbröd

Vägbeskrivning

1

Sätt ugnen på 190 grader. Blanda grädde och kryddor i en kastrull och låt koka upp, Låt sedan svalna. Vispa äggen till en luftig smet i en bunke, ca 3 minuter med elvisp. Rör ner kryddgrädden.

timer hittar du här: 3 Minutes

2

Rör ihop de torra ingredienserna och blanda ner dem i smeten ordentligt. Smörj en Brödform eller använd bakplåtspapper

3

Bred försiktigt ut smeten i formen och grädda i ugnen i 30-40 minuter. Låt brödet svalna

Franskt kryddbröd
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]