FörfattareAndreas Domeij
SvårighetsgradNybörjare

Supergoda broccoli och ost biffar med en krämig vitlöksmajonäs en god och enkel lchf vardagsmat som passar den som vill äta köttfritt. För att minska tillagningstiden använder jag fryst riven broccoli den behöver vara tinad. Har du endast broccoli hemma kan du riva den på den grova sidan av järnet.

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven

 

Näringsinnehåll

Portioner 4

Portioner 4 portioner
Förberedelsetid10 minuterTillagningstid30 minuterTotal tid40 minuter

1

Sätt ugen på 200 gr, Krama ur vätskan från den frusna rivna broccolin , blanda broccolin tillsammans med resterande ingredienser och låt smeten stå i cirka 5 Minutes

2

Forma smeten till 8-10 stycken biffar som du lägger på en plåt klädd med bakplåtspapper, ställ in i ugnen i cirka 30 minuter tills biffarna har fått fin färg.

Kategori

Till biffarna rekommenderar jag denna sås 

Vitlöksmajonäs på minuten

Har du lagat detta receptet?

Tagga @lagatochklart på instagram och hashtagga det #lagatochklart

 

Ingredienser

Instruktioner

1

Sätt ugen på 200 gr, Krama ur vätskan från den frusna rivna broccolin , blanda broccolin tillsammans med resterande ingredienser och låt smeten stå i cirka 5 Minutes

2

Forma smeten till 8-10 stycken biffar som du lägger på en plåt klädd med bakplåtspapper, ställ in i ugnen i cirka 30 minuter tills biffarna har fått fin färg.

Broccoli och ost biffar
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]