FörfattareAndreas Domeij
SvårighetNybörjare

Bacon och parmesan Knutar ett gott lchf Snacks att knapra på före middagen eller när man är sugen på något gott.kan varieras och smaksättas på många olika sätt .

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven

Besök gärna min instagram @lagatochklart för mer recept och tips 

 

Portioner4 Portioner
Förberdelse15 minuterTillagningstid15 minuterTotal Tid30 minuter

 

Deg
Övrigt

1

Sätt ugnen på 180 gr, Blanda riven ost i en skål micra innehållet i 90 sek, ta ut skålen och blanda i övriga ingredienser blanda väl.

2

Forma smeten till en deg, dela degen i st 2 delar. och kavla ut degen mellan 2 stycken bakplåtspapper. Degen ska bli så tunn som möjligt.

3

Använd en pizzaskärare för att skära långa remsor cirka 5-7 stycken per deg, lägg baconet på degen och rulla ihop, upprepa denna process på alla knutar.

4

lägg knutarna på bakplåtsklädd plåt och pensla på olja och strö över riven parmesanost. gratinera knutarna i ugnen i 15-20 min eller tills dom har fått fin färg
Låt sedan svalna något.

Kategori

 

Har du lagat detta recept?

Tagga @lagatochklart på instagram eller facebook och hashtagga det #lagatochklart

Ingredienser

Deg
Övrigt

Vägbeskrivning

1

Sätt ugnen på 180 gr, Blanda riven ost i en skål micra innehållet i 90 sek, ta ut skålen och blanda i övriga ingredienser blanda väl.

2

Forma smeten till en deg, dela degen i st 2 delar. och kavla ut degen mellan 2 stycken bakplåtspapper. Degen ska bli så tunn som möjligt.

3

Använd en pizzaskärare för att skära långa remsor cirka 5-7 stycken per deg, lägg baconet på degen och rulla ihop, upprepa denna process på alla knutar.

4

lägg knutarna på bakplåtsklädd plåt och pensla på olja och strö över riven parmesanost. gratinera knutarna i ugnen i 15-20 min eller tills dom har fått fin färg
Låt sedan svalna något.

Bacon och parmesan Knutar
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]